april 13, 2024

Empreinte: een lingerie merk dat staat voor comfort en stijl

Ben jij bekend met het lingeriemerk Empreinte? Dit merk straalt vrouwelijkheid, tijdloosheid en zelfvertrouwen uit. Wanneer jij op zoek bent naar lingerie met verfijnde details en comfort, dan moet je de producten van Empreinte eens uittesten. Het investeren in lingerie is een aankoop om jezelf te verwennen. Het dragen van mooi lingerie geeft jou zelfvertrouwen en geeft jou de energie om de dag tegen te gaan.

Over het merk Empreinte

Het merk Empreinte is opgericht in 1946. Het is een frans merk en dit is ook terug te zien in de ontwerpen. De producten van dit merk hebben namelijk stuk voor stuk verfijnde details, een luxe uiterlijk en een speels maar tijdloos ontwerp. Het merk is in de jaren dat het bestaat continu op zoek gegaan naar nieuwe technieken en ambachten die de vrouwelijk schoonheid accentueren in hun producten. Het resultaat is dat ieder product er aantrekkelijk en comfortabel uitziet. Daarnaast is het ook gefocust op onze planeet. Het heeft namelijk als missie dat het zijn producten zo duurzaam mogelijk wilt produceren. Dit betekent duurzamer materiaal, ethische productie en vooral een afstand houden van ‘fast fashion’. Empreinte is een merk voor iedereen. De maten zijn daarom erg inclusief. Voor vrouwen met een volle cupmaat is het niet altijd makkelijk om een geschikt product te vinden, maar gelukkig maakt dit merk ook bh’s voor cupmaten boven de C.

Voel je zelfverzekerd in jouw eigen lichaam

Wanneer we denken aan lingerie dan denken we vaak aan een sexy setje wat je draagt voor jouw partner of een corrigerende set die je draagt onder een jurk. Maar, lingerie is veel meer dan dat. Lingerie is een product wat helpt om jouw zelfvertrouwen omhoog te halen. Dat is exact wat Empreinte wilt dat zijn producten doen. Ondanks dat lingerie comfortabel moet zijn om dagelijks te dragen, is het ook belangrijk dat het mooi is en dat jij je er zelfverzekerd in voelt. Wanneer jij een setje draagt wat vrouwelijkheid uitstraalt, voel jij je een stuk energieker door de dag. Ondanks dat de rest niet ziet wat jij onder jouw kleding draagt, maakt het voor jou wel degelijk een verschil uit.

Het gemak van online winkelen

We kennen allemaal wel het vervelende gevoel dat je in een pashokje staat en een bh past in de verkeerde maat. Het licht is vaak niet erg flatterend, je wilt niet jouw pashokje uit om de juiste maat te halen en voelt je daardoor erg bewust over jouw lichaam. Wat als je dit moment kan vermijden en gewoon lingerie in jouw eigen huis kan passen? Dat kan door Empreinte producten online te kopen. Via Estrella koop jij lingerie van allerlei verschillende merken, waaronder Empreinte, gewoon vanuit jouw eigen bank. Zodra de producten binnen zijn gekomen, kan je het passen op het moment dat jij het wilt. Je hebt de tijd om jezelf te bekijken in de spiegel, zonder dat je de druk voelt van een verkoopmedewerkster. Mocht je niet tevreden zijn, dan kan je het gewoon retour verzenden. Zo is winkelen voor lingerie weer een stuk leuker. Als je op zoek bent naar lingerie, kun je ook lingerie van Mey kopen