mei 27, 2024

Hulp bij prijstang kopen

Een prijstang kopen kan een beetje lastig zijn als je er helemaal niks over weet en niet weet wat nou een goede prijstang is. Gelukkig zijn hier wat tips om je op gang te helpen. Het is ook helemaal niet zo ingewikkeld en als je je even inleest dan is het zo gepiept. Prijstangen zijn handig als je een winkel hebt en een prijs op de producten wilt hebben. Met een prijs tang heb je dit in een mum van tijd geregeld.

Soorten prijstang kopen

Er zijn twee soorten prijstangen en daar zit best een groot verschil tussen. De ene is een prijstang waar plakbare prijsjes uitkomen en de andere is een aanschiettang. Deze tang wordt veel gebruikt om kleding te voorzien voor prijsjes. Dus als je kleding verkoopt weet je al dat je sowieso ook die nodig hebt. Voor andere producten die niet van stof zijn gemaakt dus kan je voor de andere prijstang gaan met de stickers. Deze wordt ook wel eens codeertang genoemd omdat je de prijs en soms ook datum kan veranderen.  

Aanschiettang

Zoals hierboven al benoemd is de aanschiettang dus voornamelijk te gebruiken om kleding te prijzen. Er zitten naalden in die de riddersporen in de kleding schieten. Natuurlijk wel altijd een goed idee om dit op een naad te doen zodat het niet te veel schade aanricht aan het kledingstuk. Er is ook nog een speciale textieltang die met nog meer kwaliteit je prijskaartjes in de kleding schiet. Weet zeker wat voor een soort prijstang kopen je wil.

Accessoires aanschiettang

Met alleen een aanschiettang kom je er natuurlijk niet. Je hebt ook riddersporen nodig en het is ook verstandig om altijd een setje reserve naalden erbij aan te schaffen zodat je niet opeens zonder komt te zitten als je aan het prijzen bent. De riddersporen komen ook in verschillende maten afhankelijk van wat je nodig hebt om te prijzen. Check dit dus even voor de prijstang kopen.

Voordelen van prijstang kopen

Dan is er natuurlijk ook nog de ‘gewone’ prijs tang waar prijsstickertjes uitkomen. Bij sommige producten is het gewenst om er ook een datum bij te zetten bijvoorbeeld bij producten die maar beperkt houdbaar zijn. Als je een prijs tang of codeertang koopt dan is het ook verstandig om er inktrollen en lege prijsstickers bij te kopen meteen. Zo kan je je hele assortiment aan spullen met een gerust hart gaan prijzen.

Prijstang kopen

Zoals je hebt kunnen lezen valt het wel mee hoe ingewikkeld het is om een prijstang kopen. De enige punten waar je dus even op moet letten is waar je ze precies voor gaat gebruiken. Misschien verkoop je wel kleding én andere producten. Dan weet je dus dat het handig is om allebei te tangen aan te schaffen. Als je dan meteen ook de juiste accessoires mee besteld dan ben je helemaal voorzien om je producten goed van prijzen te voorzien.